Kapcsolódjon ki egy kis időre, vonuljon ki a világból egy kellemes masszázs segítségével, amikor mindent maga mögött hagyhat!
Elérhetőségünk:
+36(70)-607-8786
+36(30)-393-4646

Masszázsfajtáink ismertetése

Reflexiós talpmasszázs

A reflexológia szerint a test három részén tükröződik az egész szervezet: a fülön, a lábon és a kézen. A testtérképet zónákra osztották fel a talpon, mely szerint fel lehet térképezni az egész szervezetet, beindítani az energiaáramlást, esetleges problémákat kezelni. Bármilyen szervi elváltozást ki lehet szűrni, és még mielőtt elváltozás lépne fel, meg lehet szüntetni az energiablokkot. A reflexiós masszázs segít beindítani az öngyógyító energiákat is. Természetesen ha nincsen semmilyen probléma akkor is jótékony hatású, néhány példa: harmonizálja a szervezet működését, serkenti a vérkeringést, a sejtanyagcsere felgyorsul, a méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. Ezentúl serkenti a nyirokkeringést is, immunerősítő hatással is bír, ellazít, oldja a feszültséget, segíti az energiaáramlást.

Kézmasszázs

A kézmasszázs is reflexológián alapszik, tehát az imént felsorolt pozitív hatások erre is elmondhatóak. Ha valaki sokat dolgozik számítógépen, sokat ír klaviatúrán/kézzel, vagy fizikai munkát végez, amiigénybe veszi a kezét és az alkarját, esetleg ínhüvelygyulladása van vagy volt, akkor ez az, amit ajánlok. Kezünk folyamatosan igénybe van véve, háláljuk meg neki a sok munkát és adjunk neki egy kis kényeztetést.

Frissítő masszázs

A frissítő masszázs segít az befeszült izmokat ellazítani, oldja a stresszt, csökkenti a fáradtságérzetet. Energikussá tesz, immunerősítő és betegségmegelőző hatásfokkal is bír, hiszen ha az ember jól érzi magát, nem betegszik meg. Megnyugtatja ezen túl az idegrendszert, mélyebbé teszi a légzést, a hatása felér egy pihentető alvással, miközben a szervezetben pozitív energiákat indít be.

Bőrfiatalító masszázs

Masszázzsal serkentjük a bőr regenerálódóképességét. Javítja a bőr fiatalosságát, megakadályozza a bőr kiszáradását, segíti az ápolókrémek jobb felszívódását. Ellazítja az izmokat, eltünteti az elhalt hámsejteket, és nagymértékben javítja a bőr anyagcseréjét. A szépségápolás egyik alapvető kelléke.

Hát és nyakmasszázs

A hátmasszázs a masszázs általános előnyein túl nyakmasszázzsal egybekötve kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy az izmok ellazításával és az energiaáramlás optimalizálásával oldják az esetleges stresszt, és egy jóleső érzést idézzenek elő. Ez nem csak a masszázs idejére szól, hanem általánosságban.

Teljes testmasszázs

A teljes testmasszázs a fentebb felsorolt pozitív tulajdonságokkal bír, ám itt már kiterjed az egész testre, nagyobb a hatásfok. Ezen belül többféle kategória van, amivel mi foglalkozunk.

Energetizáló masszázs

Az energetizáló masszázs szintén teljes testmasszázs, bár az összes masszázsfajtánkban megjelenik ez a hatás, itt nagyobb százalékban azzal foglalkozunk különböző masszástechnikákkal, hogy a jó energiaáramlást segítsük elő. Az életenergia beindítása, az energiaáramlás serkentése alapvető létszükséglet, akkor vagyunk a legboldogabbak, ha ezek megfelelően működnek.

Precíziós masszázs

Precíziós masszázs alatt azt értjük, hogy a test egy olyan részével foglalkozunk konkrétan, ami Vendégünk igénye, vagy a test bármely pontján kellemetlen érzés, derékfájdalom, húzódás, hátfájás, migrénes fejfájás vagy hasonló fájdalmak jelentkeznek.

Energetizáló precíziós masszázs

Az előző két masszázsfajtának a párosítása. A teljes testmasszázs mellett energetizáló technikákat használva, folyamatos kommunikációban a Vendég feltárja igényeit, így azzal vagy azokkal a részekkel többet tudunk foglalkozni. Komplex masszázsfajta, mely abban segít, hogy a testi és a szellemi igényeket is kielégítsük.

Sportmasszázs

A sportmasszázs természetesen nem csak sportolóknak szól. Minden ízületi, izomfájdalomra ajánlott, akár derékfájás, migrénes fejfájásra is megoldást nyújthat. A masszázs során kilazításra kerülnek azok a görcsbe ugrott izmok, melyek akár sportolás, akár stressz hatására megfeszültek, így a fájdalom, és a kellemetlen érzés nagyon gyorsan megszűnhet. A mozgékonyságot és a terhelhetőséget is nagymértékben növeli.