Kapcsolódjon ki egy kis időre, vonuljon ki a világból egy kellemes masszázs segítségével, amikor mindent maga mögött hagyhat!
Elérhetőségünk:
+36(70)-607-8786
+36(30)-393-4646

A stresszről általában:

Életünk folyamán folyamatosan stressz ér minket. Lehet pozitív és negatív hatása. Amennyiben jól kezeljük még előnyünk is származik az egyébként elkerülhetetlen stressz kialakulásából. A Fitt Iroda© szolgáltatásai segítségével nyújt alternatívákat a stresszkezelésre.

Napjainkban az EU-s rendeleteknek köszönhetően a munkáltató felelőssége a stressz kezelése és az ebből fakadó betegségek rehabilitációja. Bár sajnos ennek gyakorlati oldala fejletlen, sőt nem is tudnak erről az alkalmazottak.

Munkahelyi stressz következményei:

- önkárosító magatartásformák: dohányzás, alkohol, drog, - teljesítményromlás, önértékelés csökkenése, - ellenségesség, bizalom hiánya, - kimerültség, szorongás, depresszió, egészségromlás

Megelőzés és kezelés szempontjából kiváló megoldás a masszázs. Nagyon jól alkalmazható a gerinctorna a már kialakult egészségromlásra. Légző és meditációs technikákkal kiválóan kezelhető és pozitív irányba formálható a belső feszültség, harag, düh.

Ezeken felül folyamatosan bővülő szolgáltatásaink széles körben fedik munkahelyi egészségfejlesztés területeit, valamint a stresszkezelést.