Kapcsolódjon ki egy kis időre, vonuljon ki a világból egy kellemes masszázs segítségével, amikor mindent maga mögött hagyhat!
Elérhetőségünk:
+36(70)-607-8786
+36(30)-393-4646

Gerinctorna gyakorlat

Mielőtt elkezdené a gyakorlatokat, üljön kényelmesen és húzza ki magát. Lassan vegyen mély levegőt, majd ha lehet, kétszer olyan lassan fújja ki. Ezt ismételje meg háromszor.

Gerinctorna gyakorlatsor:

1. Lassú fejkörzés jobbra és balra. négyszer ismételve.
2. Jobb kezét emelje magasba, és feje felett messzire elnyúlva hajoljon balra, majd jobbra is. Ezt négyszer ismételje meg.
3. A mellkasa előtt tenyereit tegye egymáshoz, könyökét emelje vállmagasságba. Így végezzen törzsfordítást jobbra majd balra. Először lassan, majd intenzívebben. Háromszor lassan, hatszor pedig intenzívebben
4. Most kicsit csússzon előrébb a széken és a térdei alatt, fogja össze a csuklóit, vagy fűzze össze ujjait. Domborítsa ki a hátát, aztán lazítson, majd ismételje meg a gyakorlatot négyszer, hatszor.
5. Üljön egyenesen, majd mély levegővétel közben emelje karjait magasra, kifújás közben engedje le a karjait és gondoljon arra, hogy jól érzi magát.

Íme néhány egyszerű gyakorlat ízelítőnek a gerinctorna programunkból. Ezt a mozdulatsort munkahelyén vagy otthon is szabadon végezheti. Ha mélyrehatóbb gerinctornára van szüksége, keressen fel minket elérhetőségeinken.
Reméljük, gyakorlatunkkal segíthettünk Önnek a napi feszültség levezetésében, és rendszeres használatával jobban érzi majd Magát!


Egészségére!