Kapcsolódjon ki egy kis időre, vonuljon ki a világból egy kellemes masszázs segítségével, amikor mindent maga mögött hagyhat!
Elérhetőségünk:
+36(70)-607-8786
+36(30)-393-4646

Gerinc torna

Gerincünk az egyik legtöbb erőhatásnak kitett testrész, így számos betegség forrása lehet. Akár velünk született akár szerzett gerincproblémáról van szó, mind két esetben nagy segítséget nyújt a gerinctorna.

Az általunk alkalmazott gerinctorna gyorsan tanulható, egyszerű, de igen hatékony gyakorlatsor, mely a gerinc nyaki, háti és lumbális szakaszát mozgatja át. Munkahelyen is alkalmazható, mivel nem izzasztó hatású és nem kíván külön felszerelést sem.

A napi 5 perces mozgássor tartalmaz statikus és dinamikus mozdulatokat egyaránt, melyek erősítő és nyújtó hatást fejtenek ki. Segítségével jól mobilizálható az egyébként mozgáshiányban és egyoldalú terhelésben szenvedő gerinc. Mivel javul a keringés az adott helyen, ez növeli a sejtek anyagcseréjét, így könnyebb a regeneráció és lazul az izomzat. Ajánljuk mind az irodai környezetben dolgozók, mind az álló munkát végzők számára.